Проживаю декілька років в місті, проте місце реєстрації в селі - де проживають родичі. Хотілось би обмежити їхні знання про різні листи які відправляють колектори і МФО. Хтось знає як можна переадресовувати всю цю фігню по адресі проживання?
Не вийде.Проживаю декілька років в місті, проте місце реєстрації в селі - де проживають родичі. Хотілось би обмежити їхні знання про різні листи які відправляють колектори і МФО. Хтось знає як можна переадресовувати всю цю фігню по адресі проживання?
А ось тут важко. Гугл каже що є відділення в селі. І наскільки пам’ятаю листоноша розносить листи та пенсію по всіх.Не вийде.
Пошту возять з райцентру чи маєте своє відділення в селі ?
Якщо є відділення - отже є можливість вийняти абонентську скриньку. Але потрібно поїхати на відділення і написати заяву про те,А ось тут важко. Гугл каже що є відділення в селі. І наскільки пам’ятаю листоноша розносить листи та пенсію по всіх.
Підтримка Укрпошти мовчить - досить важко до них дібратись.
Дякую. Все зрозумів крім одного) Рекомендованим це як?Якщо є відділення - отже є можливість вийняти абонентську скриньку. Але потрібно поїхати на відділення і написати заяву про те,
щоб всі листи надходили туди. І обов'язково повідомити і наголосити на цьому листоноші!
Бо вже не раз люди писали як туплять листоноші і несуть по адресі.
І ще одне - якщо прийде рекомендованим - листоноша всерівно понесе додому.
Рекомендований лист це лист який віддають отримувачу під роспис при отриманні і зазначається час отримання.Дякую. Все зрозумів крім одного) Рекомендованим це як?
Зрозумів) Дякую за допомогу)Рекомендований лист це лист який віддають отримувачу під роспис при отриманні і зазначається час отримання.
Деякі шараги полюбляють надсилати свій брєд саме такими листами.
Але можете спробувати напряму домовитись з листоношою... думаю ви зрозуміли про що я ))
Нема за що)Зрозумів) Дякую за допомогу)
Дело в том,что это село и все всех знают,много случаев где люди платили за абонементский ящик ,но письма все равно несли домой,также и с заказными письмами,мне однажды прислали новую карту от альфа банка и почтальон принесла его моей маме со словами я же вас знаю ,это Ваша дочь,могу отдать вам,мне мама звонит говорит забирать?!За это и в суд на них подать можно,не имеют права отдавать заказные письма третьим лицаЗрозумів) Дякую за допомогу)
Нет и ещё раз нетПроживаю декілька років в місті, проте місце реєстрації в селі - де проживають родичі. Хотілось би обмежити їхні знання про різні листи які відправляють колектори і МФО. Хтось знає як можна переадресовувати всю цю фігню по адресі проживання?
Что то они п..здятНет и ещё раз нет
Увы но за год просрочка куда я не обращалась и на гарячую линию укр почте
И до начальства их дозвонилас
Везде один и тот же результат
В селе нету абонент ящика
С почтальон не получилось договориться
Более того она специально маме эти письма носит
Хоть знает что я там десять лет не живу
Увы как не странно в нашем веке укр почта не может сделать переадресацию писем
Очень странно но увы
НаврятлиЧто то они п..здят
Скажите своим,что это мошенники так развлекаются.Тем более,что сейчас по ТВ крутят много передач о мошенникахНаврятли
В селе действительно нет абонент ящика ,
Сказали что переадресация возможна именно на заказные письма а на обычные не,с почтальон реально не смогла договориться
Если у кого есть возможность или реально получится решить вопрос с переадресация ,я буду очень благодарна за ответ как у них это получилось
У меня уже год замкнутый круг
НУ на этом я и держусь уже годСкажите своим,что это мошенники так развлекаются.Тем более,что сейчас по ТВ крутят много передач о мошенникахУ
Уже пізно) Лист прийшов додомуНет и ещё раз нет
Увы но за год просрочка куда я не обращалась и на гарячую линию укр почте
И до начальства их дозвонилас
Везде один и тот же результат
В селе нету абонент ящика
С почтальон не получилось договориться
Более того она специально маме эти письма носит
Хоть знает что я там десять лет не живу
Увы как не странно в нашем веке укр почта не может сделать переадресацию писем
Очень странно но увы
ДаУже пізно) Лист прийшов додомуБатьки навіть не слухають що ці всі листи це не важливо) Як ви з родичами в таких ситуаціях поводитес